0 7 min 7개월

Relaties zijn onmogelijk zonder oprechtheid, wederzijdse ondersteuning, zorg en interesse in de partner. Maar in het leven is niet alles zo ondubbelzinnig, soms worden psychotypen gevonden die de theorie van nabijheid en openheid weerleggen. We vertellen hoe nieuwe kennissen zich kunnen ontwikkelen en hoe ze vertrouwensrelaties kunnen opbouwen.

– Hier ben je, psychologen, leer je gevoelens op te merken, wees oprecht, niet om bang te zijn voor kwetsbaarheid. Maar mannen hebben hier niets van nodig.

– Waarom denk je dat?

– ik denk niet, maar ik weet het. Ik heb gisteren met mijn vriend gesproken. Slim, schoonheid, een uitstekende student die heel veel van haar vriendje hield. Ze was al in zijn familie als inwoner, alle vakantie samen gevierd. En wat uiteindelijk? Hij gooide het op een dag, overal geblokkeerd en legde de reden niet eens uit.

– Misschien is er iets gebeurd?

– Nee, ze belde zijn moeder en vroeg. Hij vond gewoon een andere – een rijke en narcistische teef, met een miljoen abonnees op Instagram (een extremistische organisatie verboden in Rusland). Ze houdt niet eens van hem, ze neerbuigt aan hem. En hij rent om haar heen en vangt elk woord. Zo’n verhaal.

– We kennen de details van hun relatie niet, dus ik zou dat niet oordelen op de woorden van je vriend. Ze is beledigd, ze heeft haar eigen visie.

– Veronderstellen. Maar ik had ook zo’n soortgelijke. Ontmoet, roept, schrijft, ziet er prachtig uit

levitra

. Alleen jij zult op hem letten, pas op, dus hij begint te verdwijnen. Ik heb gisteren vol berichten gevuld, en vandaag is constant druk. Over het algemeen stopt met antwoorden. Je begint weg te gaan, hij is daar. Wat voor inhaalslag zijn deze?

Omdat het echt goed is, zowel bij mannen als bij vrouwen. Het paar leeft, zegt iedereen achter hen: ‘Hoe cool heeft ze een man gekregen. En de knappe man, en verdient, en kijkt niet naar de vrouwen van anderen, maar ze is helemaal verkeerd. Hij is een auto voor haar huwelijksverjaardag en zij was een Keulen voor hem. Wat hij erin heeft gevonden?””

Je kunt de klassiekers onthouden. De dichter Konstantin Simonov schreef aan zijn geliefde, actrice Valentina Serova: “Wacht op mij en ik zal terugkeren”, en ze wachtte helemaal niet op hem. Maar toen ze stopte met een ster, gooide hij haar meteen. Misschien hebben mannen alleen teef nodig?

Psychotypes

Niet iedereen streeft naar intimiteit, openheid en mentale integriteit, hoewel ze kunnen spreken en geloven in het tegenovergestelde. Opgroeien, voor het grootste deel, verergeren mensen neurose, waardoor de mentale verdediging toeneemt als reactie op pijn, verraad en teleurstelling. Voor zijn leven branden en huilen tenslotte bitter. Ik zal enkele psychotypes en hun bescherming vermelden, onverenigbaar met nabijheid.

een. Narcistisch

Wie is zo mooi, in een dure auto, in merkkleding nodigt je uit naar een pathos -restaurant en vertelt je de hele avond over zijn prestaties? Hij is de meest, narcissus. De vertegenwoordiger van dit psychotype vindt eerst een onbereikbare partner en probeert hem vervolgens te bereiken. Deze fase wordt “idealisatie” genoemd.

Als de gekozen vrouw na verloop van tijd ver en onneembaar blijft, zoals Naina uit Ruslan en Lyudmila, dan wordt de man door de jaren van onbeantwoorde liefde rijker en aantrekkelijker en probeert hij naar de ster te springen.

Als een vrouw plotseling ontdooit en begint te bewegen, draait hij onmiddellijk de tegenoverliggende fase op, genaamd “afschrijving”. En alles wat voorheen mooi in haar was, wordt geleidelijk verschrikkelijk.

Hier is een eenvoudige verklaring voor. Narcissus vermindert zichzelf onbewust, en niet jij, hij gelooft niet dat iemand die waardig is, van hem kan houden. Dienovereenkomstig, als je verliefd wordt, is er iets duidelijk mis met je.

2. Schizoid

Onthoud het verhaal van een kleine prins over de vos? Er zijn woorden over deze man. “We moeten geduldig zijn,” antwoordde de vos. – Eerst, ga daar op een afstand zitten, op het gras. Soortgelijk. Ik zal naar je kijken, en je zwijgt. Maar ga elke dag een beetje dichterbij zitten … “

Zo’n man is slim, diep en als een emotioneel. Hij zal voor niemand rennen, soms verschijnt soms en tonen zeer dunne tekenen van aandacht. Waarom dun? Omdat de externe koude koude uitzonderlijke gevoeligheid en kwetsbaarheid is, waarvoor het gemakkelijk uw behoeften vastlegt.

Je begint te denken dat een man verlegen, bang is om een ​​beslissende stap te zetten, zodat je gebeurtenissen onafhankelijk kunt forceren. Zodra je energetisch begint samen te komen, zal de voormalige fan snel lang of voor altijd verdwijnen.

Hij heeft veel persoonlijke ruimte nodig, zijn belangrijkste bescherming tegen overmatige impact – detachement, dat wil zeggen afstand, vertrek alleen en innerlijke wereld van fantasieën. Zoals u begrijpt, is het punt niet in uw naar verluidt obsessiviteit en geen vrouwelijkheid, maar in het onvermogen om lang te zijn met iemand van dichtbij en in dicht emotioneel contact.

3. Masochistisch

Een vriendelijke, verantwoordelijke en vaak lijdende persoon die altijd het meest sombere en ondankbare werk aanneemt. Beginnen met het tekenen van tekenen van aandacht aan hem, je zult snel het gedrag opmerken dat je tot agressie veroorzaakt. De fan begint beloften te vergeten, sabotage, te laat. Dit alles zal doorgaan en zelfs verergeren totdat je begint met het bedreigen van de kloof, ruzie en andere straf.

Onbewuste dynamiek is hier zo. In zijn hoofd is er een overtuiging dat je veel moet proberen en lange tijd pijn en vernedering moet verdragen om het begin van iets pijnlijkers te voorkomen. Hij straft als het ware zichzelf en vermijdt straf van buitenaf.

Dienovereenkomstig, wanneer u zich hartelijk en zorgvuldig begint te gedragen, probeert hij het gebruikelijke beeld van de wereld te herstellen met zijn gedrag. Nogmaals, het punt is niet dat je veel wilt, veel verplettert en het te veel vindt, maar dat je gewoon onvoldoende starheid en sadisme vertoont.

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다.